Over ons

Exploitatie Maatschappij Green Spirit B.V. streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier. Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit-park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd.

Geniet van de unieke locaties van Green Spirit, uw natuurlijke recreatieplaats.

Onze andere parken:

Bos Park Bilthoven
Ons park is zeer gevarieerd. Een deel van ons park is namelijk ingericht als chaletpark. Dit deel is gereserveerd voor luxe chalets, de grond is te huur en de kavels variëren bij dit deel van de park van 150-400 m2. Een ander deel is afgestemd op jaarplaatsen, waar een groot scala aan chalets mogelijk is.

Daarnaast heeft Bospark Bilthoven voor toercaravans en campers seizoen- en kampeerplaatsen en 50 royale comfortplaatsen van 170-175 m2. Ook met een tent bent u van harte welkom op onze camping op de Utrechtse Heuvelrug. Tevens verhuren wij chalets per week of per maand.
Neem een kijkje op de site van Bos Park Bilthoven

Chaletpark de Zeumersehof
De Zeumersehof ligt aan de buitenzoom van Voorthuizen, direct in de Veluwse natuur. Het chaletpark is ingericht op rust en recreatie. Chalet Parc De Zeumersehof is recent geheel geherstructureerd en de royale kavels zullen worden bebouwd met luxe recreatiewoningen of chalets. De Zeumersehof onderscheidt zich echt door “eigen gebruik”. De eigenaren komen hier om te recreëren en te genieten van hun unieke plek op één van de vijf individuele parken van De Zeumersehof, bestaande uit De Goudkust, Het Vijverlanen Parc, Forest Fields, Parc Poderosa en Parc De Parel. Elk park heeft zijn eigen karakter, en dat is op zichzelf ook al uniek. Doordat Chalet Parc De Zeumersehof niet aan verhuur doet, geldt voor alle vijf parken dat de sfeer van natuurlijke rust optimaal gegarandeerd blijft.
Neem een kijkje op de site van Chaletpark de Zeumersehof