6% Rendementsbelegging

Op ons parkonderdeel Veluwe Parc Ponderosa te Voorthuizen hebben wij een recreatieverhuur rendementsproject opgezet dat volledig door Green Spirit BV wordt geëxploiteerd.

De receptie, de sleutelservice, het onderhoud en de controle na verhuur is volledig in handen van onze eigen professionals van Chalet Parc De Zeumersehof, waar Veluwe Parc Ponderosa deel van uitmaakt. De parkbeheerder en zijn team waken bovendien permanent over de veiligheid en properheid van het park.

KOSTEN EN OPBRENGSTEN

Bij aankoop van vastgoed als investering is het altijd belangrijk om een goed idee te hebben van de kosten en opbrengsten. De mogelijke opbrengsten hangen af van het chalet-type, 4- of 6-persoons en al dan niet de wellness-uitvoering. Wij garanderen u in ieder geval een jaarlijks rendement van 6% (vraag naar de voorwaarden).

AANKOOPPROCEDURE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ AANKOOP

De aankoop van een chalet op Veluwe Parc Ponderosa berust op een totaalpakket. Wij loodsen u door alle administratieve, notariële en fiscale aangelegenheden, zodat u op basis van een concreet totaalbeeld de juiste beslissing neemt. Door jarenlange verhuurervaring is ons team goed vertrouwd met de verwachtingen, eisen en bezorgdheden die klanten hebben bij de aankoop van onroerend goed. Wij verzekeren u dat investeren in Veluwe Parc Ponderosa transparant en betrouwbaar is.

U KUNT NU AL TURN KEY INSTAPPEN VANAF € 89.875,00 excl. BTW (wijzigingen voorbehouden)

Bent u geïnteresseerd in deze interessante langjarige rendementsbelegging, neem dan contact op met de beheerder van Chalet Parc De Zeumersehof, waar Veluwe Parc Ponderosa deel van uitmaakt,  of ga direct kijken en laat u ter plekke verder voorlichten.

Kieftveen 30

3781 PP  Voorthuizen

Tel:         0342-471945
Email:    verkoop@zeumersehof.nl

Vraag naar Dann Mooijman